Skip to main content

Specialistläkare Stockholm

Söker du en specialistläkare i Stockholm? Metodica Specialistläkare är en privat mottagning som ligger centralt vid Hötorget i Stockholm. Vi har inga vårdköer utan kan erbjuda dig snabb hjälp.

UTREDNING OCH BEHANDLING AV SPECIALISTLÄKARE

Vi är specialiserade på utredning, diagnostisering och behandling av smärttillstånd i exempelvis leder, ligament, senor, muskler, diskar, nerver och slemsäckar. Vi erbjuder tidsbokning hos specialistläkare för en rad diagnoser: frozen shoulder, artros, diskbråck, löparknä, tennisarmbåge samt smärta i rygg, nacke och bäcken, nervinklämningar. Här får du snabbt en tid hos specialistläkare på mottagningen i Stockholm.

Specialistläkare i allmänmedicin

Bakom kliniken står dr Niklas Wångdahl, specialistläkare i allmänmedicin och med lång erfarenhet inom ortopedisk medicin, muskulo-skeletal medicin, idrottsmedicin, diagnostiskt ultraljud och ultraljudsguidade mini-invasiva interventioner.

Specialistläkare dr Niklas Wångdahl har nära 20 års erfarenhet av smärtutredning och smärtbehandling och får fina omdömen från många nöjda patienter. Hit kommer många patienter som inte är nöjda med den vård de sökt tidigare; de har vare sig fått rätt diagnos eller korrekt smärtlindring för sina besvär. Välkommen att boka tid i dag hos Metodica Specialistläkare Stockholm.