Skip to main content

Driftsform:

“År 2019 startade jag Metodica Specialistläkare med en övertygelse om att systematisk smärtutredning och behandling gynnas av småskalighet och personcentrering. Att fritt kunna erbjuda varje enskild patient tillräckligt med tid och intresse utan långa väntetider, begränsande tidsramar eller klausuler gör mitt arbete meningsfullt och är en förutsättning för kvalitativ utredning och eftertanke. Detta är orsaken till att jag valt att driva Metodica Specialistläkare i privat regi utan offentlig finansiering eller avtal med privata försäkringsbolag”. 

Niklas Wångdahl,  Metodica Specialistläkare

 

Priser:

Konsultationsbesök:

Utredning hos Metodica Specialistläkare börjar med att du efter överenskommelse bokar ett 45 minuters konsultationsbesök som kostar 2000 kr. Då finns det vanligtvis tid för dig som patient att i lugn och ro beskriva din problematik och historia, tid till klinisk undersökning och information. Ultraljudsdiagnostik och diagnostiska blockader används vid behov och ingår i besökskostnaden. I enstaka fall kan flera besök krävas i en utredningsfas innan beslut om behandling kan fattas. Patienter bekostar själv extra utredningsinsatser (t ex provtagning, röntgen och magnetkameraundersökning). Lämplig behandlingsåtgärd sker i samråd och vid ett uppföljande besök. Bokning sker online alternativt via telefon. Betalning sker i förskott med Klarna eller på plats med Swish, kort, eller Klarna-faktura.

Behandlingsbesök:

Behandlingsåtgärder kan inte förbokas utan bokas i samråd med Metodica Specialistläkare på plats eller på telefon. Priser för behandlingsåtgärder inkl besök startar från 2600 kr och beror på behandlingens komplexitet och tidsåtgång. Betalning sker på plats med Swish, Kort, eller Klarna-faktura.