Skip to main content

Bokning & Kontakt

Välkommen till Metodica Specialistläkare

Metodica Specialistläkare utreder och behandlar vuxna patienter med lokaliserade besvär i rörelseapparaten som ej kräver kirurgisk åtgärd.

Vi har korta väntetider och har som målsättning att erbjuda patienter tidsbokning utöver normal kontorstid; tidiga morgnar, kvällar samt helger. Verksamheten drivs i privat regi utan avtal med regioner eller privata försäkringsbolag (Driftsform och Priser). Frikort gäller således inte. Patienter bokar själva utan krav på remiss.

Kliniken ligger i ljusa lokaler mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från T-banestation Hötorget. Lokalbussar stannar utanför porten och det finns goda parkeringsmöjligheter i närliggande garage.

Kontakt

Var god fyll i kontaktformuläret till höger om du önskar kontakt med Metodica Specialistläkare inför nybesök, återbesök eller om du redan är patient och har frågor. Metodica Specialistläkare återkommer därefter per telefon eller e-post så snart som möjligt. Var noga med att kontrollera din e-post inklusive skräppost om du tycker att svar dröjer.

Nybesök

Metodica Specialistläkare har en specifik verksamhetsinriktning och det kan därför vara bra att du som patient diskuterar din problemställning med oss innan du bokar ett nybesök.

Vid ett nybesök gör vi en noggrann genomgång av din tidigare sjukhistoria och en systematisk utredning av ditt nuvarande besvär. Därefter beslutar vi gemensamt om ytterligare utredningsinsatser eller lämplig behandling.

Bokning

Metodica Specialistläkare använder Boka Direkt för tidsbokning. Vid bokning via Boka Direkt får du alternativen att betala på plats (med betalkort, Swish eller Klarna-faktura) eller förskottbetalning via Klarna med olika alternativ till direkt- eller delbetalning. Betalningen inleds i samband med bokningen, men beloppet flyttas inte förrän efter behandlingstillfället.

Metodica Specialistläkare utreder/behandlar ej kroniska generaliserade smärttillstånd med inslag av central sensitisering eller psykosocial pålagring. Dessa patienter hänvisas till smärtklinik med multimodal kompetens. Långtidssjukskrivning och förnyelse av annan förskrivares recept ligger utanför klinikens verksamhetsområde.