Skip to main content

UTREDNING SMÄRTA RYGG OCH NACKE STOCKHOLM

Har du smärta i rygg och nacke, utan att riktigt veta varför? Välkommen till Metodica Specialistläkare Stockholm med många års erfarenhet av smärtutredning och smärtbehandling. Som en av få privata läkarkliniker i Sverige är vi specialiserade på utredning, diagnostisering och behandling av smärta i rygg och nacke.

Symptom smärta i rygg och nacke

Smärtan kan vara intensiv eller mer lågmäld och molande. Det kan också stråla ut i exempelvis ena armen. Patienten kan uppleva känselbortfall och domningar. Många av våra patienter har haft ont länge utan att ha fått någon bra förklaring till besvären.

ORSAKER TILL SMÄRTA I RYGG OCH NACKE

Varför får man ont i rygg och nacke? Orsakerna till smärta och besvär i rygg och nacke varierar. Många av våra patienter saknar korrekt diagnos på sina besvär och har därför inte fått optimal behandling. Det är därför viktigt att göra en noggrann utredning för att identifiera de strukturer som ger upphov till smärtan. Till vår hjälp har vi diagnostiska injektioner och ultraljud, liksom patientens tidigare historik.

UTREDNING OCH BEHANDLING SMÄRTA I RYGG OCH NACKE

En framgångsrik smärtlindring kräver rätt diagnos och riktad behandling. Vi genomför en noggrann, systematisk utredning av smärta rygg/nacke och erbjuder moderna, mini-invasiva behandlingar. Exempelvis erbjuder vi ultraljudsguidad sakral epidural vid utvalda fall av ländryggssmärta och skonsam, säker nervrotsblockad vid utvalda fall av kronisk nack- och ryggsmärta. Vi erbjuder även blockad/hydrodissektion vid inklämning av perifera nerver.

Dr Niklas Wångdahl, specialistläkare i allmänmedicin, har nära 20 års erfarenhet av smärtutredning och behandling av nack- och ryggsmärta och får fina omdömen från många nöjda patienter. Välkommen att boka tid i dag för utredning av smärta i rygg och nacke på mottagningen i Stockholm.